Info

Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, in een akoestische setting. Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je Facebook-tijdlijn: Suzan & Freek plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek ‘De Minuut‘. Hierbij zijn onder andere filmpjes met Matt Simons, MAAN en Paskal Jakobsen (Bløf) opgenomen.

In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van Don’t Let Me Down (origineel: The Chainsmokers) werd ontdekt en op gedeeld door niemand minder dan The Chainsmokers zelf, met meer dan een miljoen views tot gevolg. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 19 miljoen keer beluisterd.

Na optredens in het voorprogramma van Milow en Walk Off The Earth, op het Sziget Festival in Boedapest (na het winnen van een wereldwijde ‘campfire contest’), een optreden bij RTL Late Night én een volledig uitverkochte clubtour in 2017 en in het voorjaar van 2018, is het deze zomer tijd voor festivals: Paaspop Schijndel, Concert at Sea, Breda Live en o.a. Bierpop.

LIVE
Suzan & Freek boeken voor je evenement? Dat kan! Of het nu een festival, bedrijfsevenement, bruiloft, of een avond in de kroeg betreft; alles is mogelijk in een setting die varieert van intiem tot uitbundig.

Neem voor boekingen contact op met:
Friendly Fire // Pien Feith
[email protected]
friendly-fire.nl